Waarom stage lopen bij Campercar Nederland?...


Innovam Erkend Leerbedrijf:
Als erkend leerbedrijf volgens de Innovam zijn wij opgeleid om leerling monteurs te begeleiden. 
Wij hebben vaak de mogelijkheid om leerling monteurs van de BOL of BBL opleidingen te plaatsten. 

Waarom stage lopen bij Campercar Nederland?...
Campercar Nederland is een veelzijdig en energiek, jong bedrijf waarin je veel kunt leren over Autotechniek en Campertechniek. 
Ons bedrijf is uniek in zijn soort omdat wij zowel een werkplaats hebben én verkoop doen. Het hoogseizoen loopt van maart tot en met de zomervakantie. 
Dan komen de meeste campers uit de winterstalling en hebben een beurt / APK of reparatie nodig. Na de zomervakantie hebben we meer werkzaamheden aan campers die met (motor)schade van hun reis terug komen. 

Wij geven je technische opleiding een extra dimensie doordat je bij ons ook veel kennis op kunt doen in elektra en gasinstallaties! Ben je bereid veel te leren, pak je nieuwe kansen snel op en kun goed handelen in ad hoc situaties? Stuur je motivatiebrief en CV aan ons via info@campercar.nl. 

MBO ROC-opleidingen
Je kunt bij MBO-opleidingen op twee manieren leren: via de beroepsopleidende leerweg (BOL) of via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De manier van leren is verschillend, maar de diploma’s zijn gelijk.
BOL: Bij de beroepsopleidende leerweg (BOL) ga je de hele week naar het ROC en doe je tijdens je stage, ook wel beroepspraktijkvorming genoemd, praktijkervaring op. Tussen de twintig en vijftig procent van de BOL-opleiding bestaat uit stage. Onze BPV-coördinatoren helpen je bij het vinden van een geschikt leerbedrijf/instelling voor je stage.
BBL: Bij de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) kies je voor een beroep en ga je direct werken bij een erkend leerbedrijf/instelling. Je werkt zestig tot tachtig procent van de tijd en je verdient een salaris. Meestal ga je één dag per week naar het ROC.

Wij werken veel samen met ROC Rivor en de Innovam in Nieuwegein.