Bericht schrijven >

Ook deze keer weer super geholpen door Remco .we waren al op vacantie toen de koelkast de geest gaf.Remco gebeld had het eigenlijk te druk maar we konden komen. S,middags nog geprobeerd de koelkast te maken maar helaas.Dinsdag ochtend een nieuwe gehaald en dinsdag middag stond hij er in alles super aangesloten en afgekit.Remco alweer bedankt voor je super service .We komen er al 13 jaar naar volle tevredenheid. Groetjes Martin en Pieta Kap.

Martinenpieta Kap
Vandaag onze trip naar Portugal al moeten onderbreken omdat we geen 12 volt stroom meer hadden.
Vanochtend het zekere voor het onzekere genomen en vanuit camping in Noord Frankrijk weer teruggereden naar Trichet.
Alles problemen in een uurtje opgelost door Remco himself. Vandaag nog jarig ook.

Wat een kanjer...

Hans van den Elsen
Vorig jaar, binnen de garantie termijn van onze camper, is er een beetje vocht geconstateerd. Echter de bron was niet te ontdekken. Na hevige regenval dit jaar bleek er opnieuw vocht te zijn in de camper. Remco heeft alle mogelijkheden onderzocht en alle mogelijke ingangen van het vocht problemen onderhanden genomen. Alles onder garantie opgelost, opnieuw een vriendelijke en deskundige afhandeling.

Peter Kappinga
In de afgelopen 3 jaren al goede ervaringen opgedaan bij Campercar, waar wij onze caravan in onderhoud hadden. Remco een vakman met veel kennis en ervaring zorgde met zijn team telkens weer voor een veilige caravan. Elke storing of opgelopen defect kon worden opgelost, onderdelen en kennis van de techniek zijn nooit een probleem. Top. Toen wij dan ook besloten om over gegaan naar een camper was de stap naar Campercar voor ons vanzelfsprekend. En dus nu ook met de aanschaf van een camper zijn wij weer super door Remco geholpen! Mede dankzij zijn goede adviezen, professionele uitleg en overdracht. Nergens op bezuinigd bij aflevering. Nieuwe distributieriem, banden en zelfs vervanging van de badkamer na constatering van enkele scheurtjes. Ook de nazorg in de vorm van extra bestellingen en backup bij vragen is echt geweldig. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar door keihard werk kwaliteit geleverd wordt! Bedankt Remco.

Wout en Gerrie
  Een echte aanraden

Heeft voor mij een scooter dragen gemonteerd vakkundig en tegen echt heel schappelijke prijs ondanks ik d scooterdrager er niet had gekocht het gevoel van ouderwets goed geholpen worden dikke 10 voor dit bedrijf

Mvg Robert Hensen


Robert Hensen
Een aanrader dit bedrijf. In oktober een camper gekocht en mijn camper ingeruild. Dat ging soepel en vriendelijk. Deal snel gesloten. Nieuwe camper bevalt prima. Deze week was ik in Tricht om een achteruitrij camara in te laten bouwen en wat dingetjes op te lossen. Ik ben weer deskundig en vriendelijk geholpen!

Evelyn
Een paar weken geleden hebben wij voor de tweede keer een camper gekocht bij Remco,net zoals de eerste keer werden wij fantastisch geholpen. Tijdens de bezichtig een uitgebreide proefrit gemaakt waarbij de bijzonderheden werden doorgesproken,De oplevering was perfect, nieuwe banden , nieuwe distributie onderhoud en keuring. Bij ons eerste weekend weg met de camper hadden we wat problemen met de kachel/boiler unit, even contact gezocht met Remco, we konden na het weekend de camper direct brengen en ondanks de drukte werd het euvel in korte tijd door het team hersteld en konden wij met de camper weer op pad.
Het is misschien al diverse malen gezegd maar ik zeg/schrijf het hier nogmaals als je een goed en vooral betrouwbaar adres zoekt voor de aanschaf en onderhoud van een camper dan is Campercar in Tricht dé plek waar je moet zijn.

Peter Mulder
Begin Juni hebben wij het plan opgepakt om naar een andere camper te gaan kijken. Na internet afgezocht te hebben en de recensies gelezen te hebben zijn we gaan kijken bij Campercar. Hier vonden we de camper die we zochten.
Ondanks de corona perikelen werden wij op een veilige en prettige manier door Remco ontvangen, ons oog viel gelijk op een Rapido 9083DF, die recent binnen was gekomen. Wij hebben niet lang hoeven onderhandelen, kregen een mooie prijs voor onze oude camper en de deal was snel gesloten.
De aflevering was zoals we met elkaar overeengekomen waren, nieuwe APK, nieuwe banden, gepoetst, gecontroleerd en een gedegen uitleg van de camper, wij konden het aansluitende weekend direct weg. Tijdens het weekend kwam er toch een klein gebrek tevoorschijn, contact opgenomen en de zaterdag erop camper gebracht, werd direct gerepareerd.
Wij kunnen alleen maar bevestigen wat andere ook schrijven goede service en je voelt je als klant echt koning bij Campercar. Ons advies zoekt u een camper ga hier zeker eens kijken.


Ron Tilleman
Met Pinksteren voor de eerste keer met de bij Remco gekochte Rapido op pad. Constateerde een mankementje aan de watertoevoer. De dag na Pinksteren naar hem gebeld en kon direct komen. Hij en zijn medewerkers verhielpen het probleem en pakten meteen nog enkele andere dingen, zoals sluiting kastjes, aan. Binnen een paar uur kon ik weer op weg, zonder kosten, zonder verdere zorgen. Had echt het gevoel van "de klant is koning". Klasse!

Jack de Graaf
Remco,
Ik wil je nog hartelijk bedanken voor de vlotte service, om het pompje van het ruitensproeierreservoir van mijn Hymer B534 ter plekke te repareren.
Met excuses voor de beschadigingen aan je arm !
Groet,
Sander Nijeboer
Tiel

Sander Nijeboer


Bericht schrijven >